26.4.2021. 11:35
0
Poklon publici: “Quo vadis, Aida?” u kinu Meeting Point uz besplatan ulaz
"Poseban poklon publici u programu Suočavanje s prošlošću je novi film Jasmile Žbanić "QUO VADIS, AIDA?", nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg međunarodnog igranog filma", objavili su danas na Instagram stranici Sarajevo Film Festivala.

Besplatni kodovi za film su iskorišteni, kako su naveli, ali “QUO VADIS, AIDA?” i dalje možete pogledati online na redovnom programu ondemand.kinomeetingpoint.ba.

“Ako ste u Sarajevu, film možete pogledati danas u kinu Meeting Point uz besplatan ulaz“, napisali su na Instragram stranici SFF-a.




(Ajdin Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.