14.10.2021. 10:37
0
Pogledajte trailer za film "Arsene Wenger: Invincible": Otac mi nikad nije rekao "Bravo", samo bi mi rekao "Možeš ti to bolje"
Arsene Wenger je najuspješniji menadžer u historiji Arsenala.

Danas je, naime, objavljen trailer za nadolazeći dokumentarac o ovom Francuzu. Radi se o filmu koji nosi naziv "Arsene Wenger: Invincible".

U filmu se pojavljuju neke od najvećih legendi Arsenala kao što su Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Ian Wright, Patrick Vieira, kao i nekadašnji menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson.

Podsjećanja radi, Wenger je vodio Arsenal od 1996. do 2018. godine, a sa Topnicima je bio triput prvak Engleske, igrao finala UEFA kupa i Lige prvaka, te je osvojio veliki broj FA kupova.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.