13.3.2023. 10:48
0
Nakon što je film u kojem glumi izbjeglica iz Zvornika osvojio četiri Oskara: Scene slavlja
Film "All Quiet on the Western Front", u kojem glumi Edin Hasanović, glumac bh. korijena, osvojio je čak četiri Oskara na 95. dodjeli ove prestižne nagrade.

Hasanović glumi Tjadena  Stackfleeta. On se nakon sinoćnje ceremonije kratko oglasio na Instagramu.

- Glumim u filmu koji je upravo osvojio četiri Oskara. Ćao - naveo je.

Rođen je 1992. godine kod Klise u Zvorniku. Pripadnici Vojske RS su tada u nepoznatom pravcu odvele oko 700 muškaraca. Za posmrtnim ostacima više od 200 njih se još uvijek traga ili se vode kao nestali. Među njima su Edinov otac i njegova dva brata. Edin je s majkom Hidom uz pomoć Crvenog krsta izbjegao u Njemačku.

Edin je dodjelu Oskara pratio ispred TV ekrana te je na Instagramu podijelio scene slavlja s prijateljima.


(Admir O.)

Oscar
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.