26.5.2023. 10:28
0
Novi projekat: Emir Hadžihafizbegović postaje fudbalski menadžer
Emir Hadžihafizbegović na Facebooku je objavio kako je prije 14 dana u Hrvatskoj započelo je snimanje dugo najavljivanog serijala "Prva liga".

- Serijal će se punu godinu dana emitirati na RTL-u. Povjerena mi je jedna od glavnih uloga. I zaista sam sretan da ću biti dio ovog velikog projekta koji će se snimati u Zagrebu, Istri i djelom na Makarskoj rivijeri. Uloga fudbalskog menadžera Mirka Stošića izazovan je glumački zadatak. Pred nama je rad na 140 epizoda. Namjerno izostavljam imena i prezimena svih kolega sa kojima ću surađivati, jer ne želim ničije ime ne spomenuti a spisak bi se zaustavio na 78 glumaca, koji će na seriji raditi.

Naravno, ja nastavljam i svoj rad kao prvak drame Kamernog teatra 55 i svakoga mjeseca igrat ću svoje redovne predstave - "Žaba" i "Sjećaš li se "Doli Bel".

Ovo je još jedno veliko priznanje za mene i zahvaljujem se RTL televiziji, njenom produkcijskom scenarističkom i režijskom timu koji mi je ukazao povjerenje za tumačenje glavne uloge u seriji.

Duboko vjerujem da ćemo napraviti veliki regionalni hit, pogotovo što je"spiritus movens" svih dramskih situacija u seriji fudbal i sve ono što ta igra nosi , kao fetiš diljem Evrope i svijeta. Neka nam je sretno - poručio je veliki glumac.



(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.