10.8.2024. 21:57
0
Netflix u velikoj krizi: Najveća katastrofa ikada
Netflix se suočio sa velikim incidentom kada su njihovi planirani anime naslovi procurjeli na internet.

Ovo je ujedno predstavljao i jedan od najvećih skandala u istoriji anime industrije sa popularnim serijama kao što su Dandadan, Terminator Zero, Ranma i Mononoke: Film – Duh u kiši koje su već dostupne na društvenim mrežama i torrent sajtovima.

Netfliks se još uvijek nije zvanično oglasio o ovom incidentu, jasno je da se radi o velikom problemu za platformu.

Ovaj događaj je posebno uznemirujući jer se ne odnosi samo na Netflix; prva epizoda treće sezone popularne serije Re: ZERO – Početak novog života u drugom svijetu takođe je procurila, navodno sa Japan Expo 2024.

Kritičari animea su ovo opisali kao najveću katastrofu u curenju anime sadržaja ikada, s obzirom na to da su neki od naslova bili najiščekivaniji tokom cijele godine.

(Ajdin B.)

Netflix
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.