13.10.2015. 13:26
0
Del Bosque: Bit će teško izabrati 23 igrača u reprezentaciju Španije
Selektor Španije Vicente del Bosque je izjavio da će mu biti vrlo teško izabrati najbolja 23 fudbalera selekcije Španije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

Španija je uspješno završila još jedan kvalifikacioni ciklus, nakon što je minimalnim trijumfom u Ukrajini potvrdila prvo mjesto u grupi C.

U reprezentaciji Španije našlo se nekoliko igrača od kojih se očekuje da u budućnosti budu važan dio nacionalne ekipe.

Kako navode španski mediji, selektor Del Bosque je izjavio da je vrlo važno što ima na raspolaganju veliki broj igrača.

"Svi su odigrali veoma dobro. Dobro je imati više opcija, jer tada znate ko vam sve može pomoći. Ipak, neće mi biti lako da izaberem najboljih 23 za Euro naredne godine, ali ima vremena do tada. Imamo nekoliko solucija na više pozicija i to ohrabruje", rekao je Del Bosque.

(Anadolija)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.