18.10.2015. 18:03
0
Horde zla odale počast kakanjskim rudarima
Danas je na stadionu Asim Ferhatović Hase odigrana utakmica između Sarajeva i Veleža, u kojoj je ekipa s Koševa slavila rezultatom 4:1.
Navijači Sarajeva transparentom na kojem je pisalo "Rahmet vam duši kakanjski rudari", odali su počast stradarim rudarila u jami Begići-Bištrani. 

Podsjećamo, u nesreći koja se dogodila početkom ove sedmice život su izgubili Muhamed Sarač (47), Nermin Mušija (38), Mijo Stojičić (39) i Sejad Gađun (44), a povrijeđeni su Haris Mušija (43) i Džemal Ibrahimspahić (35).

(Adna Zukanović-Zilić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.