27.10.2015. 11:20
0
PSG nudi 104 miliona eura: Hazard bi mogao postati najskuplji fudbaler ikada
Paris Saint-Germain (PSG) nudi 104 miliona eura za fudbalera Chelseaja Edena Hazarda koji bi tako mogao postati najskuplji fudbaler ikada.
Kako piše britanski "The Sun", najveća zvijezda kluba bi mogla napustiti Chelsea i postati najskuplji fudbaler u historiji fudbala.

U tekstu se navodi da PSG nudi 104 miliona eura za Hazarda, a u borbi za najboljeg igrača Premierlige prošle sezone su bili i Real Madrid, Barcelona, Manchester United i Manchester City.

Chelsea je vrlo loše otvorio novu sezonu, a Jose Mourinho smatra da je jedan od najvećih razloga za to Hazard.

Belgijanac je ove sezone odigrao 14 utakmica, a nije se niti jednom upisao u strijelce, dok je prošle sezone upisao 19 pogodaka.

Trener engleskog prvaka Mourinho izgubio je strpljenje s Hazardom i ostavio ga je na klupi, a, prema pisanju medija, Belgijac želi napustiti Stamford Bridge.

"The Sun" piše kako je PSG za najboljeg igrača Premierlige iz prošle sezone pripremio ponudu od 104 miliona eura, čime bi Belgijac postao najskuplji fudbaler u historiji.
(Anadolija)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.