4.11.2015. 10:06
0
I danas veliki redovi ispred mjesta na kojima se prodaju karte za utakmicu BiH - Irska
Prodaja ulaznica za prvu utakmicu baraža počela je danas od 9 sati u poslovnicama agencije Centrotours. Zbog limitiranog kapaciteta i ustanovljenih sigurnosnih procedura štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su identične kao u kvalifikacionim utakmicama: 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM ( sjever i jug), piše bh. novinska agencija Patria.

Nakon čekanja više od 12 sati i provedene hladne noći brojni Zeničani konačno su kupili karte za susret BiH - Irska. Prvi je svoju kartu kupio Amir Halilović koji je prognozirao rezultat od 3:0.

Sinoćnja temperatura bila je oko 0 stepeni, a ni to nije uspjelo demoralisati navijače, te svi oni koji su stali sinoć u red za ulaznice i jutros su bili tu.

- Čekam tu sigurno već 12 sati, među prvima sam i nadam se da ću dobiti kartu. Sinoć je bilo jako hladno, temperatura je bila i ispod nule ali ni to me nije uspjelo zaustaviti jer želim da uđem na stadion i podržim naše reprezentativce - izjavio je Muris Hrnjić.

Ovo je posljednja utakmica u okviru ovih kvalifikacija koja će se igrati na stadionu Bilino Polje što je ujedno i zadnja prilika za većinu domaćih navijača da prate utakmicu. Utakmica je na rasporedu 13. novembra, a uzvratni susret u Dablinu je 16. novembra.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.