12.11.2015. 13:33
0
Juniori poraženi: Amir Hadžiahmetović postigao fenomenalan gol protiv Ukrajine
Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u utakmici drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo poražena je od Ukrajine, rezultatom 1:3, javlja Anadolu Agency (AA).

U susretu igranom na turniru u Bakuu BiH je povela eurogolom Amira Hadžiahmetovića u 10. minutu. Izjednačio je u 45. Oleksei Gutsuliak. Ukrajinci su preokrenuli rezultat u 64. minutu utakmice, kada je golmana Emira Ćutahiju matirao Olexiy Schcebetun. Konačan rezultat susreta postavio je isti igrač u 83. minuti.

Drugi meč drugog kola od 15 sati igraju Azerbejdžan i Turska.

U trećem kolu BiH će se 15. novembra sastati sa domaćinom Azerbejdžanom, dok će Turska snage odmjeriti sa Ukrajinom.

Prema trenutnom stanju na tabeli Ukrajina vodi sa maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice, dok BiH ima polovičan saldo, odnosno tri boda. Turska i Azerbejdžan sa utakmicom manje su bez bodova.   

(Anadolija)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.