15.11.2015. 21:03
0
Asmir Begović o penalima u Dublinu: Spremni smo na sve!
Atmosfera u našoj ekipi je mirna i pozitivna. Čeka nas teška utakmica, kao i u petak, rekao je Asmir Begović, golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči večerašnjeg posljednjeg treninga bh. nacionalnog tima pred sutrašnju revanš utakmicu baraža za EURO 2016 protiv Irske, javlja reporter Anadolu Agency (AA) iz Dublina.

„Neće biti velike razlike u odnosu na prvi meč koji je završio 1:1 u Zenici. I sutra će igrati dobre ekipe jedna protiv druge. Dat ćemo sve od sebe da izborimo rezultat sa kojim bi se plasirali na EURO 2016“, istakao je Begović.

Naglasio je da je cijela ekipa spremna i da ne razmišljaju previše o tome hoće li pobjednik dvomeča biti odlučen poslije izvođenja jedanaesterca.

„Cijela ekipa se pripremala na sve mogućnosti. Spremni smo na sve. Šta god bude mi ćemo biti spremni i nadam se uspjeti se plasirati na Evropsko prvenstvo“, kazao je Begović.  

Revanš utakmica baraža za EURO 2016 između Irske i BiH igra se sutra, 16. novembra, od 19:45 sati po lokalnom, odnosno od 20:45 po srednjoevropskom vremenu. 

(Anadolija)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.