17.11.2015. 17:40
3
Nekoliko navijača BiH pretuklo pijanog bh. navijača koji je tokom minute šutnje uzvikivao "Palestina, Palestina"
Jedan od navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine koji se sinoć našao na Aviva stadionu u Dublinu pretučen je od strane nekoliko navijača naše reprezentacije u jednom od hotela u Dublinu, nezvanično saznaje Source.ba portal.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, jedan od navijača naše selekcije je skandirao "Palestina, Palestina" tokom minute šutnje koja je bila upriličena za žrtve nedavnih napada u Parizu. Zbog toga su negodovali irski navijači na Aviva stadionu, ali su također negodovali i navijači naše selekcije.

"Ne znam ko je momak, kako se zove. Znam samo da je bio pijan i da je jedini on na stadionu tokom minute šutnje skandirao 'Palestina, Palestina'. Nekoliko navijača ga je srelo u hotelu nakon utakmice i upitali su ga da li je on to uradio. Potvrdio je da jeste malo povišenim tonom. A onda su ga naši navijači udarili nekoliko puta", kaže izvor Source.ba portala iz Dublina.

Podsjećamo, naša reprezentacija sinoć je poražena na Aviva stadionu od Irske sa 2:0, te se tako Republika Irska kvalifikovala na EURO.

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.