22.11.2015. 8:33
0
Dybala presudio Mihajlovićevom Milanu, Juventusu derbi kola
Nogometaši Juventusa su u susretu 13. kola italijanske Serije A večeras u Torinu pobijedili AC Milan s 1:0.

Strijelac jedinog gola bio je Paulo Dybala u 66. minuti.

Juventus je tako, nakon lošeg početka sezone, upisao petu pobjedu u posljednjih sedam utakmica i preskočio Milan na šestom mjestu sa 21 bodom. Milan je sedmi sa bodom manje.

U prvom meču 13. kola Bologna i Roma remizirali su rezultatom 2:2. Roma je tako propustila priliku da preuzme lidersku poziciju na tabeli, koju sada dijeli sa Fiorentinom i Interom koji imaju utakmicu manje.

Bod Romi donijeli su bh. reprezentativci Miralem Pjanić i Edin Džeko, koji su pogađali sa bijele tačke u 52., odnosno 71. minuti. Strijelci za Bolognu bili su Adam Masina u 14. i Mattia Destro u 87. minuti iz jedanaesterca.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.