24.11.2015. 18:41
0
"Benzemu zbog pljuvanja nakon himne zauvijek treba izbaciti iz reprezentacije Francuske"
Poslanica Francuske skupštine, Nadine Morano, pokrenula je inicijativu da se Karim Benzema udalji iz selekcije Francuske.

Piše: Haris Ahbabović

Benzema, koji trenutno igra za Real Madrid, je poslije odsvirane himne Francuske "La Marsellaise" uoči španskog El Clasica protiv Barcelone pljunuo na teren. Morano je ovaj njegov postupak shvatila kao najveću uvredu francuskog naroda.

"Taj potez je uvreda za sve žrtve, njihove porodice i cijelu zemlju. Svi znaju da su fudbaleri uzori mladima i oni moraju da paze na svoje ponašanje. Predugo smo trpili zvižduke našoj himni na stadionima. Benzema zaslužuje drastičnu kaznu. Ne možemo da tražimo izvinjenje za nešto neoprostivo. Benzema bi trebalo zauvijek da bude izbačen iz reprezentacije", rekla je Morano.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.