25.11.2015. 22:51
1
Liga prvaka: Petarda PSG-a u Malmeu, Juventus bolji od Manchester Cityja
Večeras su igrane preostale utakmice 5. kola grupne faze Lige prvaka u grupama A, B, C i D, javlja Anadolu Agency (AA).

U Grupi A, ekipa švedskog Malmea je na domaćem terenu poražena od Paris Saint-Germaina sa visokih 0:5. U drugoj utakmici ove grupe Shakhtar Donetsk je kod kuće doživio poraz od Real Madrida rezultatom 3:4.

U Grupi B, Manchester United je na Old Traffordu igrao neriješeno 0:0 sa PSV.

U okviru Grupe C, u utakmici koja se igrala u 16 sati Astana je igrala neriješeno 2:2 protiv Benfice. Drugi pogodak za Astanu je postigao bh. reprezentativac Marin Aničić. U drugoj utakmici ove grupe Atletico Madrid je u Madridu slavio protiv Galatasaraya sa 2:0.

U Grupi D, Juventus je na domaćem terenu pobijedio Manchester City sa minimalnih 1:0, dok je u istoj grupi Borussia M'gladbach u Mönchengladbachu savladala Sevillu rezultatom 4:2.

(Anadolu Agency)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.