2.12.2015. 16:35
0
Lehmann: Bundesliga bi bez Guardiole bila uzbudljivija
Bivši golman Njemačke Jens Lehmann izjavio je da bi odlazak Pepa Guardiole sa klupe Bayern Municha bio dobar za njemački fudbal, prenosi Anadolu Agency (AA).

Španski trener ugovor sa Bayernom ima do ljeta 2016. godine, ali još uvijek nije donio odluku da li će ostati u klubu nakon njegovog isteka.

"Guardiolin odlazak bi obradovao ostale klubove u Njemačkoj kako bi liga bila uzbudljivija. Bayernu će biti teško pronaći njegovu zamjenu", rekao je Lehmann.

Istakao je ipak kako bi Bayern trebao postaviti sebi cilj da ovu sezonu završi bez poraza.

"Ekipa iz 2013. godine bila je nevjerovatna, ali ju je Pep podigao na viši nivo. Mislim da bi pred sebe trebalo da postavi cilj da završe sezonu bez poraza u Bundesligi", kazao je Lehmann.

(Anadolu Agency) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.