5.12.2015. 16:49
2
Pjanić pogodio gol Torina iz slobodnjaka sa 30 metara, Roma prokockala pobjedu u 94. minuti
U sklopu 15. kola talijanske Serije A, Roma je danas osvojila samo bod na teškom gostovanju kod Torina. Iako je Vučica vodila 0:1 do 94. minute, utakmica je okončana podjelom bodova (1:1).

Piše: Haris Ahbabović

Pjanić je postigao vodeći gol za goste u 83. minuti. Ipak, Maxi Lopez je postavio konačnih 1:1 u 94. minuti, kada je gol Rome pogodio sa bijele tačke.

Edin Džeko je, baš kao i Pjanić, odigrao cijelu utakmicu u dresu Rome. U timu Torina cijeli meč sa klupe je odgledao Sanjin Prcić.

Roma je nakon ovog remija ostala na poziciji broj četiri sa 28 bodova, tri manje u odnosu na vodeći Napoli koji ima i meč manje.

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.