25.12.2015. 17:38
0
Ozil: Prelazak iz Reala u Arsenal bio je pravi potez
Mesut Ozil, fudbalski reprezentativac Njemačke, ove sezone briljira u dresu londonskog Arsenala. No, prije dvije i po godine kada je odlučio da iz Real Madrida pređe u redove "topnika" šokirao je svjetsku javnost. Ipak, Ozil smatra da je napravio pravi potez, javlja Anadolu Agency (AA).

"Mogu samo reći da sam jako sretan u Londonu. Moja odluka da napustim Real Madrid i pređem u Arsenal je bila ispravna. Ovdje nisam imao niti jedan dan, osim kada sam bio povrijeđen, da se ne osjećam dobro", kazao je Ozil za njemačke medije.

Vezni fudbaler ove sezone je upisao čak 15 asistencija u 16 utakmica koliko je odigrao za Arsenal. Njegov klub se trenutno, nakon 17 odigranih kola, nalazi na drugom mjestu sa svega dva boda zaostatka za liderom Leicester Cityjem. U subotu "topnici" će se u gostima sastati sa Southamptonom u 18. kolu Premier lige.

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.