26.12.2015. 22:24
0
Težak poraz Arsenala na St. Mary's stadionu
Fudbaleri Arsenala su večeras, u sklopu 18. kola engleske Premier lige, doživjeli težak poraz na gostovanju kod Southamptona.

Piše: Haris Ahbabović

Domaći tim je slavio sa uvjerljivih 4:0 u utakmici u kojoj je Wengerov tim zaista djelovao očajno. Poveo je Southampton sjajnim golom Martine iz 19. minute. Na 2:0 je povisio Long početkom drugog dijela, da bi na 3:0 povisio Fonte u 69. minuti.

Konačnih 4:0 u sudijskoj nadoknadi postavlja Long svojim drugim golom na utakmici. Arsenal je, uprkos porazu, ostao na drugom mjestu, dok je Southampton na 12. poziciji.

U pretposljednjoj utakmici današnjeg programa, Everton je u posljednjim trenucima meča slavio na gostovanju kod Newcastlea sa 0:1 golom Cleverleyja. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.