12.1.2016. 19:16
1
Novi skandal tokom glasanja: Kluivert tvrdi da je glasao za Messija, a FIFA to nije prikazala
Prethodnih godina se pisalo o brojnim nepravilnostima tokom dodjele Zlatne lopte za najboljeg igrača na Planeti. Tako je i ove godine.

Piše: Haris Ahbabović

Lavinu je ovaj put pokrenuo legendarni holandski napadač Partik Kluivert. Naime, on je trenutno selektor male države Curaçao, pa je učestvovao u glasanju za najboljeg fudbalera za 2015. godinu.

Kada je FIFA zvanično objavila ko je za koga glasao, Kluivert je inicirao skandal. U dokumentu kojeg je objavila FIFA stoji da je Holanđanin na prvo mjesto stavio Neymara, na drugo Luisa Suareza, a na treće Roberta Lewandowskog. Međutim, Kluivert tvrdi da nije tako glasao.

"Zašto svi govore da nisam glasao za Messija? Naravno da jesam. Da li ste normalni?", napisao je Kluivert na društvenim mrežama.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.