21.1.2016. 20:58
1
Sudija pozvao fudbalerku na spoj, a kada ga je ona odbila, isključio iz igre njene dvije saigračice
Španjolski nogometni sudac Santiago Quijada Alcon našao se u problemima kada je otkriveno kako je za vrijeme utakmice prve španjolske ženske lige zavodio jednu igračicu Sporting Huelve i pozvao je na spoj.

Sudac se tijekom utakmice između Sportinga i Santa Terese nabacivao domaćoj igračici Eleni Pavel, a u jednom trenutku ju je pozvao na spoj. Mlada rumunjska nogometašica je odbila njegov poziv, a uvrijeđeni sudac je potom promijenio sudački kriterij. Do kraja susreta je isključio dvije igračice Sportinga. Domaći sastav je oštetio i za nedosuđeni kazneni udarac, dok je gošćama u sudačkoj nadoknadi dosudio kazneni udarac kojeg su realizirale za pobjedu 3-2.

Rumunjska nogometašica je nakon susreta prijavila suca za seksualno uznemiravanje.

"Osjećala sam se bespomoćno i poniženo. Nikada mi nije bilo tako neugodno. Zbog njegovog ponašanja više ne vjerujem u 'fair-play," poručila je mlada nogometašica.

Ogorčena je bila i jedna od igračica koja je zaradila isključenje.

"Bile smo bolje. Trebale smo pobijediti, no nismo igrale protiv 11 suparnica nego protiv njih 14. Teško je gledati kakav tretman ima ženski nogomet u Španjolskoj," kazala je Sara Serrat.

Vodstvo Španjolskog nogometnog saveza pokrenulo je istragu o ponašanju suca.

(Fena)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.