12.2.2016. 22:34
0
Edin Džeko konačno pogodio, Roma pobijedila
Fudbaleri Rome su u 25. kolu Serije A imali uspješno gostovanje u Modeni protiv Carpija, gdje su slavili rezultatom 1:3.

Prvo poluvrijeme je okončano bez golova, a prvi smo vidjeli u 56. minuti, kada je pogodio Digne na asistenciju Salaha. Domaći su izjednačili pet minuta kasnije preko Lasagne.

U 84. minuti prednost Romi vraća naš Edin Džeko. Ponovo je asistent bio Salah, koji minutu kasnije postavlja konačnih 1:3.

Roma nakon ove pobjede ima 47 osvojenih bodova i nalazi se na trećem mjestu, dok Carpi ostaje na 18. sa samo 19 osvojenih bodova.

Miralem Pjanić je u igru ušao u 46. minuti umjesto El Shaarawyja, dok je Ervin Zukanović susret posmatrao sa klupe za rezerve.

(Nedim Pobrić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.