14.2.2016. 22:08
0
Messi savjetovao Pogbu kako osvojiti Zlatnu loptu
Vezni igrač Juventusa Paul Pogba je otkrio da mu je Lionel Messi dao savjet kako postati najbolji igrač svijeta, javlja Anadolu Agency (AA).

Dvojica sjajnih fudbalera srela su se na dodjeli Zlatne lopte u Zurichu u januaru, kada je Messi podigao nagradu za najboljeg igrača svijeta ispred Neymara i Cristiana Ronalda. 

Pogba je zauzeo 15. mjesto nakon što je s Juventusom osvojio duplu krunu i igrao finale Lige prvaka. Uprkos uspjesima, vjeruje da može dohvatiti i mjesto broja jedan, uz Messijeve savjete. 

U razgovoru za Telefoot Pogba je rekao da mu je Messi dao savjet kad su razgovarali u Zurichu. 

"Nikada nisam očekivao da ću biti na ovom nivou u ranoj fazi karijere, ali još uvijek nisam zvijezda. Želim postati najbolji na svijetu. Ne igram fudbal da budem drugi najbolji", rekao je francuski reprezentativac. 

Istakao je kako mu je želja da jednog dana osvoji Zlatnu loptu. 

Pogba je ove sezone postigao pet golova uz pet asistencija u 23 utakmice Serije A. U šest utakmice Lige prvaka dodao je još dvije asistencije. 

(Anadolu Agency)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.