16.2.2016. 21:27
1
Pogledajte kako su Ronalda iznervirala pitanja o Messiju, njegovim golovima u gostima i odnosu sa saigračima
Cristiano Ronaldo je odgovarao na pitanja novinara pred meč Rome i Real Madrida koji je na rasporedu sutra na stadionu Olimpicu, ali neka od pitanja su bila provokativna za napadača Real Madrida.

Piše: Haris Ahbabović

Portugalcu se brojna pitanja nisu dopala, a jedno od njih je bilo da li je Real favorit u duelu protiv Rome.

"Da li smo favoriti?", ponovio je pitanje Ronaldo i odgovorio:

"Naravno da jesmo. Mi smo favoriti u svakom takmičenju. Osvojili smo sve što se moglo osvojiti. Istina, u prvenstvu smo u blagom minusu, ali ima još mnogo da se igra. Ciljevi su nam uvijek isti - da pružimo sve od sebe, osvojimo trofeje i zabavimo se na terenu", bio je jasan Ronaldo.

Uslijedio je novo pitanje poslije kojeg je već bilo više nego očigledno da je Ronaldo ljut:

"Da li je istina da ste u lošim odnosima sa Baleom i Benzemom?"

Fudbaler Reala je ipak odgovorio:

"To vi kažete, mislite i pišete. Kada sam bio u Manchester Unitedu sa Scholesom, Giggsom i Ferdinandom nisam bio dobar nijedan dan, a na terenu smo sjajno sarađivali", rekao je ironično Ronaldo.

Potom je novinar upitao Ronalda o kontroverznom izvođenju penala fudbalera Barcelone, Lionela Messija.

"Ja znam što je Leo tako izveo penal. Neću vam reći zbog čega je to uradio. Mislite i pišite šta god hoćete", rekao je Portugalac.

Novinari su nastavili: "Zašto ove sezone ne dajete golove u gostima, niti protiv najjačih rivala?"

To je bila kap koja je prelila Ronaldovu čašu.

"Zašto se mučim da postignem gol u gostima?! Možete li vi novinari da navedete jednog igrača koji je postigao više golova na strani otkako sam stigao u Real? Naravno, ne možete, jer ne postoji niko ko je to više puta uradio od mene. Doviđenja svima", rekao je Ronaldo na kraju press konferencije.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.