28.2.2016. 12:06
0
Obezbjeđenje na stadionu Partizana nije prepoznalo predsjednika Partizana, pa ga zadržali na ulazu
Radnici obezbjeđenja nisu prepoznali Ivana Ćurkovića, predsjednika FK Partizan, pa su tek nakon što su njegovo ime našli na spisku akreditacija podigli rampu da uđe na klupski parking, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, mjere bezbjednosti pred jučerašnji 150. vječiti derbi između Partizana i Crvene zvezde bile su toliko rigorozne da niko nije mogao da priđe stadionu bez karte i validne legitimacije, a slično se dogodilo i predsjedniku Partizana, Ivanu Ćurkoviću.

On je jučer nešto prije 11 sati stigao automobilom na parking ispred službenih prostorija kluba, a pošto ga radnici obezbjeđenja nisu prepoznali, morao je da sačeka protokol ispred rampe. Ćurković je otvorio prozor i objasnio im da je on predsjednik Partizana, ali nije mogao da prođe dok na spisku nisu provjerili da li je među onima kojima je pristup dozvoljen. Tek tada su mu podigli kapiju, poslije čega su se svi nasmijali.

- Sve je to sasvim normalno, ljudi su radili svoj posao. Vidite, gdje god da odem, ja se predstavim i uvijek imam odgovarajuću kartu, jer zašto bi neko bio dužan da me prepozna? To uopšte nije u opisu njihovog posla. Eto, na stadion Crvene zvezde više od 20 godina nijednom nisam ušao bez karte. To je stvar principa, ali i kulture - kaže Ćurković i nastavlja:

- Radnicima ispred stadiona uredno sam se predstavio i rekao im da sam Ivan Ćurković, predsjednik Partizana. Oni su moje ime našli na spisku i pustili me da prođem. Tako je i pred svaku utakmicu - rekao je Ćurković.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.