15.3.2016. 12:17
0
Real Madrid sprema ponudu Chelseaju: Zamjena Jamesa za Hazarda
Španski fudbalski klub Real Madrid sprema se da ponudi engleskom Chelseau Kolumbijca Jamesa Rodrigueza u zamjenu za Belgijanca Edena Hazarda.

Kako piše "SunSports", ovakva ponuda Real Madrida je i razumljiva obzirom na lošu sezonu kolumbijskog fudbalera, za kojeg je "kraljevski klub" izdvojio čak 80 miliona eura. 

Iako je James iza sebe ostavio lošu sezonu, Real Madrid vjeruje da će ostvariti veliki transfer. 

Eden Hazard (25) je također fudbaler koji se ne može pohvaliti dobrom formom u protekloj sezoni. Hazadrova forma u Chelseaju nije bitno promijenjena ni nakon što je na mjesto Josea Mourinha postavljen Guus Hiddink. 

Ipak, pretpostavlja se da bi Hazard ovog ljeta mogao preći u Chelsea ili Paris Saint Germain (PSG), a on je ranije izjavio kako je sadašnji trener Real Madrida Zinedine Zidane njegov veliki idol.

Iako mnogi smatraju da je precijenjen, Chelsea tvrdi da Eden Hazard vrijedi više od 100 miliona eura. "Plavi" su 2012. godine za Edena Hazarda izdvojili 40 miliona eura.

(Anadolu Agency)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.