15.3.2016. 18:21
0
Manchester United kontaktirao Ibrahimovića: Napadač još ne želi da javnost sazna njegovu odluku
Francuski mediji pišu kako će napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović na kraju sezone sigurno napustiti Pariz.
Dodaju kako popularnog Ibru žele dovesti skoro svi veliki evropski klubovi, dok je, kako navode, njegova želja ipak odlazak u englesku ligu.

Zanimljivo je da Ibrahimović od "liga petice" nije igrao samo u Njemačkoj i Engleskoj.

Navodno ga je već kontaktirao Manchester United, gdje bi mogao sarađivati sa svojim omiljenim trenerom Joseom Mourinhom, ako Portugalac naslijedi Louisa van Gaala, kao što su ranije pisali britanski mediji.

Njegov agent Mino Raiola je izjavio da Ibrahimović jasno zna šta želi uraditi u nastavku karijere.

"Znamo šta želimo, ali nećemo ništa otkriti do ljeta i kraja sezone. Ipak, mi smo sigurni kako želimo da se nastavi njegova karijera. Znam šta je odlučio, ali on ne želi da vi znate. Još uvijek ne...", rekao je Raiola.
(Anadolu Agency) 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.