16.3.2016. 18:11
0
Izetbegović: Koalicija relativno stabilna, destabilizira je lični Radončićev problem
Prije početka sjednice Kolegija SDA koja se danas održava u Sarajevu, predsjednik ove stranke Bakir Izetbegović rekao je novinarima da će se između ostaloga razgovarati o Mostaru, kandidatu za načelnika Srebrenice, događajima u Višegradu.
Izetbegović je na novinarski upit o koaliciji SDA-SBB rekao da je stanje poprilično stabilno, dodajući da „nikad nije sve stabilno“.

- Ali mislim da je stanje relativno stabilno. Jer znate, nikad nije sve onako kako bismo željeli. U velikoj mjeri ovu stvar destabilizira lični problem koji ima Radončić. Međutim, nadam se da će on imati dovoljno nerava da sve to izdrži i da uradi ono što je potrebno za ovu državu i narod te da se sačuva stabilnost i reformski kurs, naglasio je predsjednik SDA.

Na Kolegiju će se razmatrati i kandidatura aktuelnog načelnika Ćamila Durakovića za još jedan mandat na ovoj funkciji.

-Planiramo imati jednog bošnjačkog kandidata za načelnika. Ako budemo mogli danas ćemo donijeti odluku, kazao je Izetbegović.

(NAP)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.