17.3.2016. 22:10
0
Navijači Uniteda dočekali navijače Liverpoola sa transparentom "Ubice"
Fanovi Manchester Uniteda postavili su transparent sa kratkom i jasnom porukom na nadvožnjak na autoputu kojim su na večerašnji meč dolazili navijači Liverpoola, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Poruka je glasila: "Ubice". To je jasna aluzija na tragediju u Shefieldu na stadionu Hilsborough gdje je 1989. godine poginulo 92 ljudi, za šta su pojedini mediji svojevremeno okrivili upravo navijače Liverpoola. Ipak, kasnije je ustanovljeno da je policija napravila najveću grešku, pa su tako stradali navijači kluba sa Anfielda.

Ovakvu i slične skandalozne poruke navijači Uniteda plasirali su i tokom prvog duela osmine finala Lige Europe prošle sedmice u Liverpoolu. Tada su iz Uniteda istakli kako su razgovarali sa navijačima, te da se slična stvar neće ponoviti. Ipak se ponovila.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.