25.3.2016. 14:31
0
Vedad Ibišević: Utakmica sa Luksemburgom neće biti nimalo jednostavna
Utakmica sa Luksemburgom neće biti nimalo jednostavna, trebamo biti oprezni i maksimalno skoncentrisani. Očekujemo fer i korektnu igru i podršku naših navijača, rekao je Vedad Ibišević, napadač BiH i jedna od najboljih fudbalera berlinske Herthe.

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine u hotelu „Alvisse Parc“ u Luksemburgu u odličnom raspoloženju čekaju večerašnju prijateljsku utakmicu na stadionu „Josy Barthel“.

„Ekipa je spremna i atmosfera unutar tima je fenomenalna. Utakmica sa Luksemburgom neće biti nimalo jednostavna, trebamo biti oprezni i maksimalno skoncentrisani. Očekujemo fer i korektnu igru i podršku naših navijača“, rekao je Vedad Ibišević, napadač BiH i jedna od najboljih fudbalera berlinske Herthe, javlja oficijelna stranica Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

Bh. reprezentativce danas je dodatno razveselila posjeta U-14 selekcije NK Krivaja iz Zavidovića, koji su učestvovali na turniru u Luksemburgu i koji će večeras pružiti podršku timu selektora Mehmeda Baždarevića.

Mladi igrači bili su oduševljeni što imaju priliku da se druže sa svojim fudbalskim uzorima, a reprezentativci su im potpisivali autograme i fotografisali se sa njima.

Prijateljska utakmica Luksemburg – BiH igra se večeras od 20.15 sati na stadionu „Josy Barthel“. Četiri dana kasnije u Cirihu na stadionu “Letzigrund” BiH će odigrati i test meč sa Švicarskom, učesnikom EURO 2016, čiji je selektor Sarajlija Vladimir Petković. 

(Anadolu Agency)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.