29.3.2016. 12:34
0
Ibrahimović: Možda se povučem, niko nije o tome razmišljao
Dok u nogometnoj svijetu traju basnoslovne licitacije ko će privoliti jednog od najboljih napadača svijeta u svoju momčad, Zlatan Ibrahimović jednom je izjavom ušutkao i šokirao baš sve.
Premda su ga mnogi već smjestili u jedinu Ligu petice u kojoj nije igrao, u Premiership, gdje za njegove usluge traje borba titana (Man. United, Chelsea, pa čak i West Ham...), legendarni Šveđanin, kojem ovoga ljeta istječe ugovor, sve je presjekao izjavom: 

"A možda se jednostavno povučem. Niko nije o tome razmišljao, no ja bih se više volio povući dok sam na vrhu", izjavio je Ibrahimović, prenose Sportske novosti.

Istina? što se njega tiče, baš ništa nas ne može iznenaditi...

(SN/Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.