2.4.2016. 20:41
1
Pobjeda Sarajeva u Banjoj Luci, fizički obračun igrača prije kraja utakmice
Fudbaleri Sarajeva su u susretu 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine večeras u Banjoj Luci pobijedili Borac sa 1:0.

Strijelac jedinog gola bio je Tomislav Barbarić u 45. minuti, nakon centaršuta Harisa Duljevića. 

Ovom pobjedom aktuelni prvak BiH ostao je u utrci za naslovom prvaka BiH, dok banjalučki tim očekuje žestoka borba za opstanak u posljednjih sedam kola.  

Dvanaest minuta prije kraja utakmice došlo je do fizičkog obračuna među igračima, nakon čega su isključeni Barbarić iz Sarajeva i Predragović i Radinović iz Borca.

Sarajevo je trenutno na trećem mjestu sa 45 bodova, dok je Borac 11. sa 25 bodova, pet manje od Mladosti i Slavije koji su u "sigurnoj zoni".

(FENA) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.