14.4.2016. 12:53
0
Robert Lewandowski sinoć nije igrao od prve minute jer je pred samu utakmicu napravio saobraćajnu nesreću
Fudbaleri minhenskog Bayerna plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su sinoć u Lisabonu odigrali 2:2 protiv Benfice.

Piše: Haris Ahbabović

Poljski i njemački mediji prenose da je napadač Bayerna, Robert Lewandowski, prije same utakmice imao saobraćajnu nesreću, te je navodno napravio štetu od 25.000 eura.

Lewandowski na iznenađenje mnogih nije bio u startnoj postavi Bayerna za sinoćnji revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Benfice. On je ušao u igru tek u 84. minuti kada je zamijenio Thomasa Mullera. 

"Nisam znao da će Lewa početi meč sa klupe. Nezgode se dešavaju velikom broju ljudi, ali rijetko je vidjeti da je fudbaler umiješan u njih. On je uredu, takve stvari se dešavaju. Bio je manji incident, ali to nije imalo uticaja na Guardiolinu taktiku", rekao je Mathias Sammer.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.