15.4.2016. 12:41
0
Bh. reprezentativac zbog povrede propušta meč sa Empolijem
Otpao je iz konkurenciji nakon što je propustio jučerašnji trening. Kako su saopštili iz rimskog tima, još nije poznato koliko će vremena Senad Lulić odsustvovati sa terena.

Senad Lulić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine radi povrede propustit će nedjeljnu utakmicu 33. kola Serie A u kojoj će Lazio od 18 sati na stadionu „Olimpico“ dočekati Empoli.

Otpao je iz konkurenciji nakon što je propustio jučerašnji trening. Kako su saopštili iz rimskog tima, još nije poznato koliko će vremena Lulić odsustvovati sa terena, javlja Anadolu Agency (AA).

Lazio je poslije 32 odigrana kola osmi na tabeli Serie A sa 45 bodova. Lider je Juventus sa 76, šest bodova više od drugoplasiranog Napolija, dok je treća Roma sakupila 64. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.