22.4.2016. 18:03
0
Enrique: Sada nije vrijeme da se priča o Halilovićevom povratku u Barcu
Trener Barcelone Luis Enrique je uoči utakmice protiv Sporting Gijona na Nou Campu u 35. kolu Primere istakao kako želi novu pobjedu kako bi njegova ekipa zadržala prvo mjesto na tabeli, prenosi Anadolu Agency (AA).

Utakmica između Barcelone i Sporting Gijona igra se sutra u 20.30 sati. 

Enrique je uoči meča spomenuo i Alena Halilovića (19), koji je u Sportingu na posudbi upravo iz Barce.

"Halilović je vrlo važan igrač Sportinga, ali sada nije vrijeme da pričamo o tome hoće li i ostati tamo ili se možda vratiti kod nas. Utakmica će biti teška. Oni su u teškoj situaciji i bore se za opstanak. Sporting mi je drag klub, ali moramo pobijediti ako želimo odbraniti naslov", kazao je trener Katalonaca.

Nakon 34 odigrana kola, Barcelona je lider sa 79 bodova, koliko ima i drugoplasirani Atletico Madrid. Treći je Real Madrid sa 78 bodova.

U okviru 35. kola Premiere, Atletico Madrid u subotu dočekuje ekipu Malage, dok istoga dana Real Madrid gostuje kod Rayo Vallecana.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.