30.4.2016. 17:28
0
Bayern "kiksao" protiv Gladbacha, Dortmund pregazio Vukove, Vrančić strijelac za Darmstadt
U njemačkoj Bundesligi su danas odigrane utakmice 32. kola.

Piše: Haris Ahbabović

Bayern Munchen je, nakon poraza u Ligi prvaka od Atletico Madrida, sada odigrao samo 1:1 protiv Borussije Monchengladbach, pa tako još nije matematički osvojio titulu prvaka Njemačke. Muller je bio strijelac za domaće, dok je Hahn pogodio za goste.

Darmstadt je poražen od Eintrachta sa 1:2. Domaći su poveli golom bh. reprezentativca, Marija Vrančića, a nakon toga je Wagner promašio penal za domaći tim. Preokret za goste stiže preko Hasebea i Aignera.

Borussia Dortmund je deklasirala Wolfsburg sa 5:1. Kagawa, Ramos, Reus, i dva puta Aubameyang su pogađali za Milionere, dok je počasni gol za goste djelo Schurrlea.

Schalke je kao gost pobijedio otpisani Hannover sa 1:3, dok je važne bodove osvojio Hoffenheim koji je sa 2:1 pobijedio Ingolstadt. Kolašinac, kod Schalkea, i Bičakčić kod Hoffenheima su igrali u današnjim utakmicama.

Emir Spahić je također igrao u remiju njegovog HSV-a u gostima kod Mainza. Nešto kasnije igraju Leverkusen i Hertha.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.