30.4.2016. 21:11
0
Musemić nakon šokantnog poraza od Drine: Cijelu sezonu smo bacili pod noge za poluvrijeme, stalno sam to ponavljao, ali neki nisu shvatili
Fudbaleri Slobode danas su doživjeli neočekivan poraz od Drine na Tušnju, pa su sada šanse da Sloboda osvoji titulu mnogo manje.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, zvornička Drina će od naredne sezone igrati Prvu ligu RS-a, ali je danas u Tuzli slavila sa 0:2.

"Drina se danas borila srcem, ali mi nismo. Nadam se da će mlađi igrači shvatiti šta je to fudbal i da će im to pomoći u njihovim karijerama, ali meni sigurno neće. Ja to već znam", rekao je nakon utakmice Husref Musemić, trener Slobode.

"Ovo je dobar šamar, ali to je život. Nadam se da će neko izvući pouku iz ovoga. Nismo imali voljni momenat, shvatili smo kao da će sve samo doći. Cijelu sezonu si bacio pod noge za jedno poluvrijeme, ali je to sport. Stalno sam to ponavljao, bio sam dosadan, ali neki to nisu shvatili. Ne ispadamo iz lige, imamo šansu da osvojimo Kup, ali ćemo da vidimo možemo li da se podignemo sada iz ovoga", rekao je Musemić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.