3.5.2016. 15:43
0
Povrijeđeni Bičakčić napravio izuzetan potez
Momčad Hoffenheima je u subotu ostvarila veoma važnu pobjedu u borbi za opstanak u Bundesligi, a naš reprezentativac Ermin Bičakčić je u tom susretu napravio potez vrijedan pohvale.

Bičakčić je pružio veoma dobru partiju u pobjedi Hoffenheima nad Ingostadtom (2:1), ali tokom meča napravio je potez koji je iznenadio i zadivio navijače.

Tokom utakmice Bičakčić je zadobio udarac laktom u glavu od strane protivničkog igrača, te mu je lice bilo prekriveno krvlju.



Nakon pružene ljekarske pomoći Bičakčić je sa zavojem oko glave nastavio meč, te samim time pomogao svojoj ekipi da dođe do tri boda.

Bičakčić se na svom oficijelnom Twitter profilu zahvalio svim fanovima na pruženoj podršci.

“Hvala vam za pruženu podršku. Osjećam se dobro. Tri boda su najbolji lijek”, poručio je Bičakčić.

Trenutno Hoffenheim ima četiri boda prednosti u odnosu na timove iz opasne zone.


Anesa Agović

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.