4.5.2016. 13:22
0
FK Željezničar: Nećemo prisustvovati sastanku u Općini Novo Sarajevo
Predstavnici Fudbalskog kluba Željezničar neće prisustvovati današnjem sastanku i pres-konferenciji u Općini Novo Sarajevo, vezano za spor u vezi s rekonstrukcijom Stadiona Grbavica.
Kako je saopćeno, razlog za ovu odluku je činjenica da administracija i odgovorne osobe Kluba imaju obaveze u vezi s odigravanjem današnje gostujuće prvenstvene utakmice sa Čelikom u Zenici. Tvrde i da Klub nije dobio nikakve druge informacije u vezi sastanka.

Iz Općine Novo Sarajevo danas je poslan poziv za pres-konferenciju, na koju su pozvani predstavnici FK Željezničar i Sportskog društva Željezničar.

- Cijeneći činjenice da je poziv za sastanak došao neposredno prije održavanja sastanka, da administracija i odgovorne osobe kluba imaju obaveze vezane za odigravanje današnje gostujuće prvenstvene utakmice sa NK Čelik Zenica, te da nismo dobili nikakve druge informacije (dnevni red i teme sastanka), naša odluka je da nećemo prisustvovati sastanku, te ćemo hitno predložiti pismenim putem održavanje sastanka u drugom terminu. Također napominjemo, da je načelnik Općine Novo Sarajevo u prethodnom periodu u više navrata odlagao termin održavanja ranije dogovorenih sastanaka - saopćeno je iz Željezničara.
(Fena)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.