4.5.2016. 19:34
4
Nakon poraza Željezničara, na stadionu nastaje haos
Iako je utakmica završila rezultatom od samo 1:0 za Čelik, nastale su nemile scene, koje ne treba da se dešavaju na sportskim igralištima.

Nakon što je sudija odsvirao kraj susreta, jedan redar ušao je među igrače Željezničara. Uslijed toga, došlo je do sukoba, te su na teren ušli i specijalci.

Došlo je do manjeg sukoba između igrača i specijalaca, a u jednom trenutku specijalac je štitom udario Jovana Blagojevića, koji je kasnije uzvratio udarcem u štit.

Tek što se situacija na terenu smirila, trener Željezničara Edis Mulalić i njegov pomoćnik Elvis Karić pokušali su izaći sa tribine na teren, no navijači Čelika na njih su bacali sitne predmete.

Tada su igrači Željezničara prišli ogradi razmjenjujući psovke sa navijačima, te su opet morali intervenisati specijalci. Podsjetimo, Mulalić i Karić susret su gledali sa tribina zbog isključenja u susretu sa Zrinjskim. 

Na zapadnoj tribini došlo je do koškanja između domaće, kao i najvjerovatnije jednog manjeg dijela navijača Željezničara. Kada su se Željini igrači uputili ka zapadnoj tribini, obasuti su bakljama i stolicama, na šta su oni, naravno uzvratili istom mjerom. A ni golman Vedran Ksojevski nije ostao dužan, te je nasrnuo na redara.


Prema onome što saznajemo, igrači Željezničara su htjeli da zaštite svoje navijače, nakon čega je zavladao potpuni haos.


Anesa Agović
4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.