10.5.2016. 15:42
2
"Zgroženi smo sujetnim ponašanjem Azmira Husića, ovo je gore od svih batina koje smo dobili prateći Slobodu"
Navijači Slobode, popularne Fukare, oglasile su se povodom nedavnih dešavanja na Tušnju i odluke uprave kluba da se fudbaleri ne pozdrave sa navijačima.

Piše: Haris Ahbabović

U saopćenju se prvenstveno proziva predsjednik Slobode Azmir Husić. U saopćenju stoji sljedeće:

''Povodom ispada Azmira Husića, Husrefa Musemića i ostatka stručnog štaba FK Sloboda poslije završetka utakmice sa FK Sarajevo, kao udruženje navijača i ludo zaljubljenih momaka koji već godinama prate klub na svim utakmicama, malobrojnim gradovima i raznim selendrama širom Bosne i Hercegovine, koji su prošli sve i svašta za ovaj klub, možemo reći da u životu nismo doživjeli nešto slično i da smo zgroženi sa sujetnim i egoističnim ponašanjem Azmira Husića koji je još javno(?) rekao da je naredio svojim uposlenima da iskažu najveće moguće nepoštovanje prema onima za koje igraju, prema momcima koji gaze kilometre da bi bodrili svoj klub! Ovakvo bahato i nezahvalno ponašanje boli više od bilo kojih batina koje smo dobili prateći našu Slobodu.

Sloboda je od svog postojanja bila klub svih nas građana Tuzle i ostat će dok ti građani – navijači hodaju ulicama grada. Svi smo mi prolazni i niko nije nezamjenjiv da se može tako igrati sa našim životima.

Ako ne razumijete, mnogim momcima iz ovog grada je Sloboda više od kluba, mnogo više od toga! Još nam nije jasno kome je i zašto u interesu ovakav potez kluba, četiri dana uoči prve utakmice finala kupa Bosne i Hercegovine? Pozivamo sve simpatizere i navijače Slobode, onima koji je iskreno nose u srcu da dođu i zagrme u srijedu najjače što mogu", stoji u saopćenju navijača Slobode.

Foto: Fukare.ba

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.