11.5.2016. 19:00
0
Loše vijesti za Arsenal i Englesku: Welbeck zbog teške povrede koljena van terena devet mjeseci
Napadač engleske nogometne reprezentacije i Arsenala Danny Welbeck (25) pauzirat će najmanje devet mjeseci zbog teške ozljede koljena zadobivene u ligaškom ogledu protiv Manchester Cityja.

U klubu su se nadali kako se ipak radi o lakšoj ozljedi, međutim dodatni pregled je donio crne vijesti.

"Specijalisti su nakon pregleda utvrdili kako je operacija neophodna jer je došlo do težeg oštećenja hrskavice," poručili su i redova 'topnika'.

Welbeck se u veljači vratio na travnjak nakon pauze od 10 mjeseci zbog ozljede koljena, a sada mu slijedi nova i dugačka pauza.  

Nakon povratka na teren je odigrao 15 utakmica i postigao pet golova i nadao se nastupu na europskom prvenstvu u Francuskoj.

Nagađa se kako će engleski izbornik Roy Hodgson umjesto Welbecka pozvati krilnog igrača Newcastlea Unitea Androsa Townsenda, napadača West Hama Andyja Carrolla ili Welbeckovog suigrača Thea Walcotta.

Engleska će na EP-u u Francuskoj igrati u skupini B zajedno s Rusijom, Walesom i Slovačkom.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.