15.5.2016. 22:07
0
Sjajan uspjeh nogometaša Čelika u Premijer ligi BiH
Nogometaši Čelika uspjeli su u svojoj namjeri da ovogodišnje prvenstvo završe u gornjem dijelu, na šestom mjestu tabele. Oni su u okviru posljednjeg 30. kola savladali momčad Mladosti iz Doboja kod Kaknja rezultatom 1:0 , i još jednom pokazali svoju igračku kvalitetu u sezoni koja je ovom klubu donijela niz organizacijskih i administrativnih problema.
Čelik je protiv Mladosti bio bolja ekipa i zasluženo pobijedio, a obzirom da je ekipa Radnika iz Bijeljine na gostovanju u Širokom Brijegu poražena, Zeničani su se popeli jedno mjesto više na tabeli.

U posljednju utakmicu prvenstva nogometaši Čelika ušli su rezultatski rasterećeni, kao i gostujući igrači Mladosti iz Doboja kod Kaknja, jer su obje ekipe uspjele u uslovima „skraćenja Premijer lige“ osigurati opstanak u društvu najboljih.

Ljubiteljima nogometa u Zenici i ove godine ostaje žaljenje da se njihov klub nije uspio plasirati na neku od pozicija koje vode bh ekipe u evropska natjecanja, jer momčad nije imala kvalitetnu upravu i logističku podršku. Ekipa Mladosti je u debitantskoj sezoni uspjela ostvariti svoj cilj i zadržati se u društvu najboljih.

(Anadolu Agency)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.