16.5.2016. 20:21
0
Navijači Uniteda: Dajte nam 11 pasa sa ovakvom posvećenošću, nego 11 igrača Louisa van Gaala
Jučer je na Old Traffordu, stadionu Manchester Uniteda, pronađen sumnjiv predmet koji je podsjećao na eksplozivnu napravu.

Piše: Haris Ahbabović

Utakmica Uniteda i Bornemoutha je otkazana zbog sumnje o bombi, ali je na kraju dokazano da eksplozivna naprava nije postojala.

U toaletu na sjeverozapadnom dijelu stadiona pronađen je mobilni telefon žicama povezan sa cijevi.

Nakon pretrage policijskih pasa u pomoć je pozvan protivbombaški vojni tim koji je u kontrolisanoj eksploziji uništio pronađeni paket.

Glavni akter cijelog događaja bio je pas, koji je prvo pronašao paket, a zatim postao hit na društvenim mrežama, toliko da su navijači Uniteda komentarisali da bi voljeli 11 pasa u timu sa tolikom posvećenošću i energijom, nego trenutne izabranike trenera Louisa van Gaala.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.