28.5.2016. 12:42
0
Đurić: Susret sa Španijom dobar test
Napadač nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Milan Đurić očekuje tešku utakmicu protiv Španije i smatra da će to biti dobar test za bh. selekciju uoči novog kvalifikacijskog ciklusa.
- Bit će teška utakmica, mi moramo igrati borbeno i maksimalno angažovano. Španija je velika ekipa, a koliko vrijede stalno pokazuju i na evropskoj i na svjetskoj sceni. I za nas je to dobar test da vidimo koliko možemo pružiti u duelima sa najboljim reprezentacijama - kazao je Đurić, koji je u sedam reprezentativnih nastupa postigao tri gola.

Nakon naporne sezone u Ceseni Đurić kaže da može biti zadovoljan svojim igrama.

- Imao sam dvije povrede tako da sam propustio neke utakmice, ali generalno sam zadovoljan, mada uvijek može bolje. Nakon ovih reprezentativnih susreta slijedi kratak odmor a onda već počinjem razmišljati o novoj sezoni i povratku u Seriju A - dodao je Đurić za zvanični internet portal Nogometnog saveza BiH.

Prijateljska utakmica BiH - Španija igra se u nedjelju u St. Gallenu.

Nakon ovog susreta reprezentativci BiH otputovat će u Japan gdje će učestvovati na turniru Kirin kup.

(Fena)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.