29.5.2016. 22:16
0
Prvi međusobni susret: Turska savladala Crnu Goru golom u sudijskoj nadokn
Prvi međusobni susret fudbalskih reprezentacija Turske i Crne Gore večeras je u Antaliji završen pobjedom domaćina golom u sudijskoj nadoknadi utakmice, javlja Anadolu Agency (AA).

Mehmet Topal, igrač Fenerbahcea, postigao je pobjedonosni pogodak za svoju reprezentaciju u posljednjoj minuti utakmice. 

Izabranici Fatiha Terima i Ljubiše Tumbakovića nisu uspjeli pronaći put do protivničke mreže sve do posljednjih trenutaka utakmice, kada je Topal golom na asistenciju Arde Turana riješio pitanje pobjednika.

Ovo je bila provjera selekcije Turske uoči Evropskog prvenstva u Francuskoj. Turska je u grupi D s Hrvatskom, Češkom i Španijom, a svoju prvu utakmicu će odigrati 12. juna u Parizu protiv Hrvatske.

Prijateljska utakmica, konačan rezultat:

Turska - Crna Gora 1:0

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.