30.5.2016. 15:30
0
Duljević: Utakmica protiv Španije je veliko iskustvo
Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo Haris Duljević zadovoljan je nastupom u dresu reprezentacije u prijateljskom meču sa Španijom.
Duljević je u trećem nastupu u dresu sa državnim grbom proveo na terenu četrdesetak minuta.

- Prezadavoljan sam nastupom i zahvaljujem selektoru na ukazanom povjerenju. Uvijek može bolje i nadam se da ću i na narednim utakmicama dobiti priliku. Drago mi je što smo igrali protiv najjače reprezentacije i za mene utakmica protiv Španije predstavlja veliko iskustvo - kazao je Duljević za zvanični portal FK Sarajevo.

Duljević se u dva navrata našao u prilici da postigne gol, no u prvom pokušaju saveznik golmana Španije bila je stativa, dok je u drugom lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

- Ostaje žal što lopta nije prešla gol liniju, ali se nadam da ću u nadolazećim utakmicama imati priliku da postignem i svoj prvi gol u dresu reprezentacije - dodao je Duljević.

Priliku za novi nastup u dresu reprezentacije BiH Duljević će imati na ''Kirin Kupu'' u Japanu. Njemu će se pridružiti i Almir Bekić, prvotimac Sarajeva koji je također dobio poziv za nastup u dresu s državnim grbom.
(Fena)



0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.