30.5.2016. 20:41
0
Tragičar Juanfran se dirljivim pismom obratio navijačima Atletica koji su ga nakon finala ispratili ovacijama
Fudbaleri Atletico Madrida izgubili su još jedno finale Lige prvaka, što je njihovo treće izgubljeno finale u historiji kluba, a drugo u posljednje tri godine.

Piše: Haris Ahbabović

Prije dvije godine, Real Madrid je slavio nakon produžetaka rezultatom 4:1, a sada su Kraljevi slavili nakon boljeg izvođenja penala. Tragičar je bio Juanfran koji je promašio penal za Jorgandžije u četvrtoj seriji.

Juanfran se dva dana nakon finala dirljivim pismom obratio navijačima Atletico Madrida.

"Tražio sam od kluba da mi dozvoli da vam se ovim putem obratim. Nikad neću zaboraviti vašu naklonost kada sam otišao da vas molim za oproštaj. Pogledajte moje suze. Podrška crveno-bijelih mi je pomogla da se izborim sa tugom, tamo dolje, na terenu. Također, hvala i na podršci mojih kolega, saigrača i stručnog štaba", napisao je fudbaler Atletica.

"Hvala vam i što uvijek vjerujete u nas i da je Atletico nešto posebno, drugačije. Da srce kuca jače od bilo kojeg drugog. Prije dvije godine sam vam rekao da će naš kapiten kad tad podići pehar Lige šampiona. Tada ćemo slaviti na Neptunu", dodao je Juanfran na kraju istakavši:

"Volim te puno Atletico", napisao je Juanfran, tragičar finala sa San Sira.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.