12.6.2016. 22:28
0
"Moramo zaboraviti ovu pobjedu, više se bojim Češke nego Turske"
Hrvatski izbornik Ante Čačić nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede protiv Turske 1-0 koja je "vatrenima" otvorila vrata plasmana u ossminu finala EURA u Francuskoj, javlja Hina.

- Više sam nego zadovoljan ovom utakmicom. Najvažnije je bilo uknjižiti tri boda, imali smo nekoliko prilika za drugi gol, malo i nesreće jer smo pogađali vratnice. No nismo čuvali vodstvo, težili smo drugom golu i željeli smo napadačkom igrom razbiti želju Turaka. Da smo dali drugi gol, bili bismo i mirniji iako niti ovako nije bilo puno stresnih situacija. Imali smo situaciju pod kontrolom i nije bilo razloga za paniku - kazao je Čačić nakon utakmice.

Premda su "vatreni" ovom pobjedom praktički osigurali osminu finala, Čačič je oprezan.

- Nismo još osigurali prolaz u osminu finalu. Rekao sam igračima i suradnicima da se više bojim Češke nego Turske. Želim što prije zaboraviti na ovu utakmicu i okrenuti se Česima. Ova pobjeda nam daje prostora da u nastavku igramo lakše, ali nije gotovo i nema kalkulacija - kazao je Čačić.

Hrvatski strateg je prokomentirao nastup najboljeg igrača utakmice Luke Modrića.

 - Luka je zavrijedio da se o njemu govori, ovo mu je bio sigurno najbolji nastup u hrvatskom dresu. Bio je istinski vođa i postigao je pogodak koji je odlučio. S ovakvim Modrićem naša igra izgleda bolje i prodornije - kazao je Čačić i pohvalio i hrvatske navijače kojih je bilo oko 10.000 na tribinama Parka Prinčeva.

 - Hvala velika navijačima, moram reći da im njihova podrška puno znači. Pokazali smo i na terenu i na tribinama da smo jedna civilizirana nacija - zaključio je Čačić.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.