14.6.2016. 10:16
0
De Rossi: Pjanić je igrač za primjer
Daniele De Rossi ne zamjera Miralemu Pjaniću prelazak iz Rome u Juventus i ističe da je "on profesionalac za primjer".

Bosanskohercegovački reprezentativac iznenada je napustio Rim i preselio u Torino, što je razljutilo navijače "Giallorossa", prenosi Football Italia.

- Pjanić je bio suigrač za primjer i besprijekoran profesionalac otkako je došao u Romu - kazao je De Rossi za "Il Messaggero".

- Trenirao je čak i kada je bio bolestan i često igrač pod bolom. Žao mi je što je prešao u redove rivala, ali ću uvijek biti u dobrim odnosima s njim - dodao je.

Smatra da prodaja Pjanića nije krivica Rome.

- Klauzula je aktivirana. Ne mislim da će (Radja) Nainggolan također biti prodat, ali nećemo pričati o prijelaznom roku, ja sam ovdje na Euru. Navijači su ljuti? Ljudi rade ono što im se sviđa - zaključio je italijanski reprezentativac i veznjak Rome.

(FENA) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.